top of page
Forfatterens bildeMona

VÅKEN 0428 DET ER LENGE FØR FUGLENE FÅR PÅ SEG FJØRA.....


Det var natten sin det tenker jeg. Tror jeg var våken 11 ganger og sovnet på rett før alarmen gikk av. Den zombie følelsen da jeg satte bena på gulvet. Kjenner dere igjen , ikke sant?



I disse dager fordeler jeg arbeidsoppgavene litt utover dagen. Det var sååå rart i går å ta en dusj midt på dagen. Når gjør man det liksom? Og vasket dusjkabinettet samtidig. Har vel aldri skjedd før.


Salongen får nytt lakket gulv da. Så fint med glitter i. Tror nemlig at etter denne uvanlige tiden så kommer vi til å elske glam og skinnende flater. Det er i hvert fall utrolig deilig å få gjort disse tingene. Og boden ble delvis ryddet i dag. Takk til unntak tilstanden. Det er så mye vi samler på og som hoper seg opp. Helt utrolig. Også deilig å få oversikt. Det er helt sikkert, vi trenger ikke nye klyper på de neste 15 årene. Ei heller kapper til kundene. Så her skal det stå fint, fix og ferdig så våre kjære gode kunder kan vende tilbake. Rent skal det være også. Og antibac fremdeles fremme.


Da ble det bestemt at vi har god tid på oss. Da får vi hente frem den positive og kreative tankegangen. Nå må tankene over på noe annet. Visste du at du blir i lettere humør, gladere og får mer energi av farger?

I hele år har jeg snakket om at det er deilig med disse fargene som kommer. Og nå kommer vi til virkelig å trenge de. På tide å pusse støv av farge analysen, damer. Vet du egentlig hvilken farger som er best akkurat deg? Ikke på sofaen eller veggen. De fleste er jo langt mer opptatt av interiøret i riktige nyanser enn hva de kler på seg, påstår jeg. Noen fargeklatter finnes jo. Men det burde vært flere, ikke sant? Tørre farger. Litt ekstra leppestift og riktig farge til genseren som bare er såååå fantastisk fin til akkurat deg. Det handler om kunnskap. Og all kunnskap er god kunnskap, er dere enig?





Da handler det om å puste ordentlig godt dere. Og håpe at søvnen blir bedre til natten.





62 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page