top of page
Forfatterens bildeMona

REKLAME........ HVORDAN SNU HJEMME ISOLASJON TIL NOE POSITIVT?


GJENNOM DENNE TIDEN HAR VELDIG MANGE HENVENDT SEG FOR RÅD, TIPS OG VEILEDNING. ETTER ET GODT TANKEKJØR HAR JEG BESTEMT MEG. DETTE VIL JEG GJØRE, OG DA I SAMMARBEID MED EN FANTASTISK KVINNE SOM ER BEST PÅ DET MENTALE OG SOM ALLTID FREMSNAKKER KVINNER. DERE VET HVOR VIKTIG DET ER FOR MEG.


VI VET AT DET INDRE OG YTRE HENGER NØYE SAMMEN. DERFOR HAR JEG GÅTT SAMMEN MED DEN ERFARNE RÅDGIVEREN ANNETTE SJURSEN FOR Å TILBY DEG ONLINE STØTTE.


Så mine damer, her er vi Annette Sjursen og meg, Mona Fallentin. Vi kan tilby deg følgende og kombiner gjerne et som fremmer det indre og et som fremmer det ytre. Slik får du pleiet hele deg. VI HAR BRUKT HVERANDRE OG TENKER AT DERE OGSÅ BURDE HA MULIGHET TIL Å BRUKE OSS.


DITT YTRE Egenpleie hjemme. Hvordan kan du få denne hjemme perioden til å bli positiv for din utstråling med egenpleie hjemme som inspirerer deg til mentalt å takle disse brå forandringene bedre og forberede deg på en hverdag der ute igjen. Jeg gir deg tipsene du trenger til å ta vare på deg selv. Hår og hud kan med enkle midler faktisk se enda bedre ut når «vi slipper ut igjen». Jeg tilbyr en pakke på 2 timer til 3000 kroner. Jeg har jobbet med dette i 40 år. Tenk det da, startet treningsstudio når jeg var 18 år ved siden av videregående skole. Fortsatt i bransjen og vet hva aktivitet og make up kan gjøre både med og for deg. Styrk deg ved å finne din kles stil både hjemme og ute. Som stylist, frisør og livsstil veileder med en fast spalte i Tema Helse ukebladet Hjemmet vet jeg hvordan klærne, make up og farger påvirker tankene og selvtilliten vår. Har du hørt om forretningsmannen som tar på seg dress på hjemmekontoret for å være på sitt beste? Det er ikke sikkert det er dress som passer for deg, men å finne det antrekket som løfter deg i ulike situasjoner, både nå hjemme, og senere ute, er en god investering for fremtiden, som vi akkurat nå kan ta oss tid til. Kjenner du at du trenger hjelp og løft er jeg her for deg. Du kan også ta kontakt for en uforpliktende samtale på tlf: 92831111.

DITT INDRE FINN DIN BESTE ROLLE HJEMME. DETTE ER ANNETTES POWER. Hvordan takle familien når alle er hjemme? Hvilken rolle i hjemmet er det konstruktivt å ta? Alt sklir lettere hvis du har en plan som passer for deg og din hjemme hverdag – alene med barn – eller sammen med en partner og barn – eller i din egen hverdag. Som filmregissør der man i produksjon er tett på hverandre døgnet rundt og som rådgiver har jeg erfaring finne løsninger som fungerer. Som skaper energi og samhold. Jeg tilbyr en pakke på 2 timer til 3000 kroner. Videre oppfølging er mulig hvis ønsket. Se www.mentalpower hvis du vil bli mer kjent med meg eller ring for en uforpliktende prat på tlf: 90982898.

TA FREM DINE IDEER OG DRØMMER Som filmregissør og rådgiver lever jeg av mine ideer og av å sette dem ut i livet. Nå som så mye forandrer seg så raskt, hva med å se på de idéene du har som du aldri hadde tid til å tenke igjennom eller prøve ut? Ideer til jobb, barn, familie, relasjoner, hus, hage, hjem, nye karriere, holdninger, venner, reiser – vi har alle noe vi har tenkt på en stund men aldri fått gjort. Nå er tiden inne til å bruke forandringene til å se på nye muligheter, som du egentlig allerede har tenkt på. Jeg brenner for å hjelpe deg forbi motstanden i deg selv og der ute – slik at du kommer i gang.

TRENGER DU HJELP? V ER HER OG TIDEN ER INNE.


92 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page