top of page
Forfatterens bildeMona

PÅSKESTEMNING, nei barn sitter ikke lenge med påskeverksted og smiler pent i timesvis......


Nå ser jeg det dukker opp bilder igjen av sånne perfekte hjem med verksteder hvor barna sitter i skjønn forening med foreldre eller besteforeldre og lager pynt. Bordet er pent dekket og det er gule sløyfer i håret og alle har riktig make up og påske antrekk. Neiiiiiii, virkeligheten er stort sett helt det motsatte.


Det er kaos på bordet, ungene vil ikke børste håret , det klines med maling og de løper rundt. Mor er fortvilet og svetter nedover ryggen. Her skal vi lage påske verksted koste hva det koste vil. Alle andre får det jo til. I hvert fall på bildene. Disse perfekte livene som noen påstår de lever. Livet bare smiler og vi er på tur. Lykke følelsen vi andre blir sjuke av å ikke ha, som noen få later som de har. Fysj og føy er det ikke nok å bekymre seg for i disse tider enn at vi skal påvirkes til dårlige tanker om oss selv?



Slapp av dere. Vi har den stemningen vi har. Og den er god nok. Ta noen gamle fjær og litt silkepapir. Heng opp noen ris i taklampen. Pynt med noen plastikk egg fra i fjor. Da ble det påske gitt.




Glem ikke påske lammet, det er jo viktigere enn alt

annet. Idag blir det lang tid stekt lammelår her. Det gjør seg selv nesten. Inn i ovnen 65 grader i 12 timer, over natten. Må taes ut og tines først da. Så litt planlegging må til. Nyt god påskestemning der hvor du er. Og damer dere er gode nok. Dere er perfekte nok.


135 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page