top of page
Forfatterens bildeMona

Makeover av Ellen

Ellen meldte seg på "bli ny" med Hairzone Briskeby og Oscarsgate 54.Dette  er butikken i bakgården i Oscarsgate på Briskeby, som har sååå mye fint! Ellen fikk full make over og nytt antrekk. 


Ellen har store kontraster i sine egne farger, med lyst hår, lys hud og mørke brune øyne. Dette gjør at hun tåler sterkere farge i make upen. Den sorte blazeren over en kritt hvit skjorte til svarte bukser gir et kraftfullt uttrykk og fremhever hennes egne farger.


Ellen har slanket seg mange kilo og ønsket seg en ny kulere hverdagslook som passet både med den nye slankere kroppen og en bedre selvtillit. Stylistene gjorde henne tøffere i uttrykket. Hun er kjempeflott i figuren og derfor er det viktig å få frem kroppen med mer nette figurnære klær, spesielt viktig å få frem midjen. Man blir bare enda større hvis klærne er altfor store og formløse. Ellen har igjen fått tilbake en smal midje.  Ellen er høy og med en såkalt buet figurtype (egen post om de ulike figurtypene kommer). For buede figurtyper er det kjempeviktig å fremheve nettopp midjen gjennom innsvingede plagg og/eller belter.




Ellen kledde virkelig å få satt håret opp. Hun har et buet/avlangt ansikt, hvilket blir trukket ned av det lange håret. Ved å sette det opp ser hun yngre og mer opplagt ut. Senere har hun klippet seg litt kortere og jobbet krøllene frem. Selv ble hun veldig fornøyd med røde lepper og ble inspirert til å videreføre den nye litt tøffe hverdagslooken.

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page