top of page
Forfatterens bildeMona

LA DE FOLKENE HOLDE SEG INNE SNART...

Er det bare jeg som får slemme tanker i disse tider?

Alle snakker om at vi skal ta vare på hverandre og dette skal vi klare osv. Bare vi står sammen så blir alt bra til slutt. Nå er det viktig at vi står sammen hver for oss. #stayhome er brukt mye.


Dere skjønner jo alle min frustrasjon om dagen som skifter fra timeout og velsignelse til forbannelse. Men hva er det som gjør at folk møtes på cafe ute drikker vin og koser seg?

Altså damer, ikke meningen å syte eller gi noen angst. Men at folk nå tillater seg å sitte i flokk, helt inntil hverandre og drikke vin og kose seg, gir meg en dårlig smak i munnen. Veldig fint å støtte nær kafeen. Det gjør jeg også så ofte jeg kan. Kanskje oftere enn de fleste fordi jeg faktisk vet og kjenner på daglig hvordan det er å drive en liten bedrift.


Jeg elsker folk jeg! Jeg elsker å drikke vin, særlig hvitvin med under 3 g sukker pr liter. Det er jeg nøye på også på boblene jeg drikker. Det er jo sånn, oss damer imellom. Og akkurat nå har jeg åpnet meg en flaske med cava. Når dette er over skal jeg drikke champagne og spise østers.


Men akkurat nå er jeg hjemme, alene og møter minst mulig folk. Går minst mulig i butikken. På en måte deilig for det er greit å tære på lageret her hjemme, både av flasker og mat. Kanskje jeg også klarer å tære litt på egne kilo. Bruker jo lite penger da. Har nemlig ingen inntekt om dagen.

Føler meg likevel heldig, har et godt sted å bo, mat, vin, klær, sko og dopapir. Nei, jeg har ikke hamstret dopapir.


Det er nemlig sånn at skal vi få igang Norge igjen og vi som er pålagt å stenge skal få inntekt igjen må folk holde seg hjemme. Beklager å si det men sånn er det bare. Dere får begynne å stryke sengetøyet. Det har jeg gjort idag. Skal legge meg i deilig seng og rent, strøkent sengetøy. Lager en egen luksus.



De slemme tankene mine er: kan de folkene bli skikkelig syke så de fortest mulig holder sengen hjemme for seg selv, så vi kan komme i gang igjen snart. Jeg mener det selvfølgelig ikke! Ja, det var slemt tenkt, men vet dere hva? De som nå samler seg og koser seg sammen med andre er drit slemme mot meg og dere andre. Egoister!

Aaaa...der stengte Oslo for alkoholservering fra lørdag kl 2030. Det var fint da blir det cyber vinkveld fremover på oss da dere.

501 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page