top of page
Forfatterens bildeMona

KONKURS.......

Har brukt helgen og mandagen til virkelig å hvile. For et trøkk det egentlig har vært. Vet jeg ikke er

alene. Hele verden er under høytrykk akkurat nå. Var ganske så utslått i helgen og ble faktisk syk. Hva tenker man da? Jo covid 19, corana, nå er det slutt og hvor syk blir jeg egentlig? Men det viste seg å være en liten mageinfeksjon, liten omgangssyke eller noe. Takk for det. Tyder på at at det å tenke positivt i 5 gir over lang tid blir slitsomt. Dermed var det tid for hvile og søvn. Fantastisk klok denne kroppen vår, ikke sant?


Og takk og lov for at vi bor i Norge akkurat nå. Og nå må jeg også få rette en takk til Erna & co for krisepakkene som kommer. Vi som selvstendige frisører er fremdeles litt skjelvene i buksen, men er nå lovet noe som erstatning for tapt inntekt i pålagt nedetid. Små bedrifter er også blitt sett og hørt. Det gjenstår å se hva den egentlige pakken blir. Håper bare at alle får noen penger til påsken så ingen sitter uten mat, drikke i fridagene som er stengt. Nei, så helt riktig ikke konkurs, denne gangen enda.


For meg som har en hamster mann, særbo riktig nok, vil det med stor fordel kunne tæres på lageret. Gleder meg til å kunne tine av fryseren. Enda en fordel med "disse tider". Rart med dette uttrykket "i disse tider". Når vi sier det vet alle hva det betyr liksom. Lurer på hva "disse tider" vil kalles om en stund, når "disse tider er over". Hva tror du? Og til slutt please.........




586 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page