top of page
Forfatterens bildeMona

JADDA DERE, DET HAR VÆRT UKEN SIN....

Her ser dere meg da. Idag gikk det opp for meg at vi har faktisk fått beskjed om at vi, frisører med flere må holde stengt til over påske. Jeg skjønner dette og er virkelig med på dugnaden. Vet at det ble vedtatt i går. Men noen ganger tar det litt tid før ting detter inn. Eller jeg beskytter meg selv litt. Nå vet jo jeg at det skal bare litt make up til og en fin kommentar fra meg selv, eller noen andre, får fjøra ser annerledes ut. Men.......

Mine tanker er ikke alltid like positive.

Litt vanskelig å innrømme.

Det har alltid vært sånn at jeg har tenkt at negative tanker bare kan slå tilbake på meg selv. Derfor alltid lurt å tenke positivt. Aldri bli ordentlig sint. Å bli sint har alltid hatt uante konsekvenser for meg. Det vet jeg mange av oss damer har opplevd. Sinne passer ikke inn. Vi har fra vi er små blitt lært opp til at vi må oppføre oss ordentlig. Det var ingen der som tok til forvar for sinne. Eller følelser av noe slag. Vi skal selvfølgelig oppføre ordentlig. Vi skal være snille med hverandre. Men det er slik at mine og dine følelser og oppfattelse av situasjoner er like viktige som andres. Så damer, det er greit at frustrasjonen kommer ut. Si ifra når ting blir urettferdig. Forlang høyere lønn. Jobb litt mindre. Ta litt mer hensyn til hva er det kroppen sier til deg. Har du klump i halsen, da er strikken strukket for langt. Da er du langt over grensen din allerede.

Hva gjør vi da?

Går oss en lang tur. Stavene mine har fått være med igjen. Utrolig hva lyset kan gjøre for humøret. Får ut litt dritt sinne der jeg går og tenker at jeg aldri igjen skal be om unnskyldning for at jeg blir sint når jeg føler meg urettferdig behandlet.






230 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page