top of page
Forfatterens bildeMona

IIIK LEGGENE MINE ER SÅ TØRRE...

Midt oppi krisen oppdager jeg at, IIIK leggene mine er bare så tørre…

Innrømmer det jeg rydder, rydder og rydder….. også blir det bare mer og mer rotete.

Skal bli verre før det blir bedre sier Erna. Det håper jeg for idag sliter jeg litt med kaos i hodet og klump i halsen. Og ikke nok med det så sliter jeg også litt med at det er så mange som ikke tar dette alvorlig nok. Det samler seg mennesker på torg, utenfor cafeer og i butikker. Drikker kaffe og soler seg. Sitter tett sammen, de er jo ikke i karantene. Og sikkert ikke smittet heller. La oss håpe det.



Ja så står støvsugeren der da. Den kjører ikke i fra meg. Den står og venter og lengter etter å bli brukt. Jadda skjønner hintet jeg skal komme skikkelig i gang.


Men midt oppi denne krisen oppdager jeg at, herremingud, så tørre leggene mine er. De støver når jeg tar av meg knestrømper eller strømpebukse. På denne tiden av året pleier jeg å ta litt sol. Ligge i solarium 2 ganger i uken 10 min hver gang. Det hjelper på humøret og på at skroget mitt tar seg litt bedre ut. Ikke helt som sur skummet melk. Bena får et lite strøk av glød. Kanskje ikke det er tingen nå. Krise.


Rare greier. Disse tankene mener jeg. Akkurat som om tørre legger spiller noen rolle nå. Det er jo bare å ta frem skure børsten, tørr børste også smøre godt etterpå. Leggene blir fine igjen de. Så for å få has på tankene har jeg økt aktivitetsnivået litt.

Litt flere turer ut i lyset. Det mangler jeg jo ellers. Så noen fordeler er helt klare i denne unntakstilstanden. Også har rokkeringen igjen fått nytt liv. Henger dere på damer?



307 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page