top of page
Forfatterens bildeMona

Har vi gitt opp?

Det er så mange kvinner jeg møter i hverdagen som sier at de er slitne mødre og har vondter. De tyr lett til en godt brukt jeans og fleecegenser. Komfortabelt, men ikke særlig kledelig. Litt kjedelig, og det er slik de også føler seg. Det blir et 'uff da' når de ser seg i speilet. 'Huff, når ser jeg trøtt og dratt ut'. Ikke særlig hyggelig å møte seg selv med en slik hilsen.

Så er det selvfølgelig de som orker alt, trimmer, holder seg godt, ser friske ut og spinner rundt i alltid riktig klær og sminke. Hvilken kode har de knukket?

Spesielt de som har det slik av egen lyst og vilje, ikke bare de som sliter for fasaden.

Ja, mange er slitne. Vi kvinner sliter oss ut. Men hva kan vi gjøre for å orke og se godt ut for egen del? Hva skal til for å møte oss selv med et lite smil i speilet? Hvordan kan vi gjøre hverdagen lettere og at latteren sitter litt løsere fordi vi føler oss vel?

Vi er i startfasen av en ny periode i livet- ikke en fase hvor skal sakke akter ut, men heller starte på noe nytt og spektakulært. Du ønsker å se flott ut og føle deg på topp. Du ønsker å nyte tiden, men også være i full aktivitet med familie, venner og jobb. Nå kan du det.

Ikke gi opp, les mer og finn inspirasjon og lytt til gode råd.


5 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page