top of page
Forfatterens bildeMona

Har aldri hatt mer verdi enn de siste dagene....

Oppdatert: 17. jul. 2020

Virkelig, dette har overgått alt. Har aldri tidligere i livet mitt følt at jeg har hatt sånn verdi som de siste 20 dagene. Altså, folk kan klare seg med mye mindre, det har denne "rare tiden" vist. Men hvilken gjensynsglede de har for å møte frisøren sin er overveldende.

Det har vanket blomster, bobler og vakre ord. Og det beste av alt er at de erklærer at de har ryddet i skap og boder. Mange ting er gitt bort og gitt til fattighuset. De innser at det er mye de og vi kan klare oss uten. Det er faktisk ikke så mye vi trenger. men frisøren det er viktig. Heller frisør enn en ny bukse. Og takk for det. Da snakker vi. Endelig skikkelig verdi.


Så er det "i disse tider", mye rart som skjer. I går ringte min kjære, da jeg syklet til jobb. Ja har fått EL-sykkel og er helt frelst. Han ringte for å si at han hadde fått skikkelig vondt i halsen og det presset i brystet. "Ok, det er pollen tider også", sa jeg. Nei nå var han skikkelig redd og hadde ordentlig panikk.

Covid 19 vet du, dette gikk sikkert til helvete. "Ta 2 allergitabletter så kjenner du etter om en stund" sa jeg og måtte sykle videre. Jeg håpet jo selvfølgelig på at det gikk over. Når jeg kom hjem i går kveld var koronan over og alt vel. Idag reiste han til Vadsø for et jobb oppdrag der. Vi snakket på telefonen og da utbryter min kjære: " det henger et militærhelikopter over byen her nå, jeg håper ikke det er invasjon".

"Neida", sa jeg " det er ikke før neste uke så slapp av da er du i Oslo igjen".

Merkelig hvordan vi påvirkes av "denne tiden". Ikke sant?

Men jeg har virkelig tro på at det kommer noe godt ut av dette. Det gjelder å være til stedet og gripe øyeblikket og følelsen.


146 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page