top of page
Forfatterens bildeMona

Godt å være i gang, takk Gud for rutiner. Har du hjemmekontor eller gjemmekontor?


Jeg elsker tidlige morgener. Det er så utrolig deilig å våkne litt før alarmen på klokken slår inn i 6 draget. Ligge der å nyte og spesielt når jeg føler jeg virkelig har fått nok søvn. Fuglene kvitrer på utsiden og du store min tid, for en deilig tid vi går i møte.


Det er lyst, og dagene blir lange og vi kan være ute. Vel de fleste er vel på jobben på dagtid. Men tenk så deilig det er for mange å ha hjemmekontor. Det blir mindre stress. Det er mulig å gå seg en tur midt på dagen. Mange er på surdeig kjøret. Så gøy og for noen kreative brød det blir. Ingen jobber mindre enn ellers. Men tiden disponeres litt annerledes. Også for mange er det utrolig deilig å slippe stresset og trengselen på kollektiv transporten til og fra jobb.

Kanskje dette gjør at flere ønsker å flytte ut på landet? Hva med å redusere gjeld? Det må jo være mange som sitter med hjerte i halsen nå, ikke bare meg som sto uten inntekt i 6 uker. Dagens teknologi gjør at veldig mange kan jobbe hjemmefra. Tenk å kunne puste litt lengre ned i magen. Tenk om bakingen og den gode matlagingen kunne fortsette. tenk om vi kunne fortsette å se og virkelig oppleve det vakre rundt oss. Det vakre som er der akkurat nå.




Det krever gode rutiner. Det å ha hjemmekontor. De mest effektive og produktive er de samme nå som det er til vanlig i alle bedrifter. De som har gjemmekontor er de som sniker seg unna uansett, dessverre. Kanskje ble det enda synligere nå?

126 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page