top of page
Forfatterens bildeMona

DET KAN BARE GÅ EN VEI OG DET ER OPPOVER, IKKE SANT?


Nå håper jeg at smitte tallet ikke går oppover men flater ut selvfølgelig. Men for oss nå kan det bare gå oppover tenker jeg. Nå skal vi sakte og kontrollert tilbake i jobb. Alle vi med nærkontakt. Smittevern og hensyn skal taes. Kunder vil være redde. Men her skal reglene følges, det lover jeg. Da jeg har fulgt retningslinjer fra nedstengning 13.mars skal det ikke bommes på noe.


Akkurat nå er jeg så glad for at jeg har en liten salong, kan være alene med 1 kunde av gangen. Og har en utrolig bra utleier som ønsket virkelig å beholde oss.

Takk for det. Gikk nesten å hentet den dyreste champagnen i kjøleskapet når deres reduksjon i husleie kom. Det var en bollinger. Ente opp med en prosecco som hadde stått der lenge. Når det gjelder prosecco, syns det er utrolig oppskrytt. Men tenkte at denne beskjeden fortjener bobler. Så bobler ble det. Og dessuten var det bobler jeg hadde fått så de smakte godt.



Detter gikk hjernen fullstendig i pålagt feriemodus. Skulle nesten tru det var en diagnose men neida, bare fullstendig tomt. Litt sånn "tæggerhue", når du rister på spraymalings flasken så flyr det en kule rundt der. Du hører den. Sånn ble hue. Og nå tenker jeg at å dæven, ikke lenge til vi skal igang. Det kommer fortere enn vi aner. Utrolig hvordan man fort blir sløv, lat og uten energi. Jeg kan ikke bli pensjonist, det er sikkert.



Jodda jeg er i aktivitet, jeg trimmer og gjør ting. Prøver nye oppskrifter. Lager mat. Salongen har fått nytt lakket gulv. Med glitter, må jeg fortelle. Give me glitter & glam. Det ble så fint. Og det er vasket og ordnet. Til start igjen. Boden fikk også en dag. Det ble med det. Men har jo en hel uke etter påske. Det er mange dager det. Til å rydde.


Men hjemme? Jeg har jo vært hjemme. Og drevet med noe. Da blir det ikke ryddig vett du. Neida det har aldri vært mer flyt. Driver litt her og der. Har så god tid, lissom. Og nå er det jo påske. Og fridager. Da kan jeg virkelig slappe av og til og med ta et glass vin. Påsken har jo vært lang før. Riktig god påske ønskes alle. Og nå kan det bare gå oppover. Og vi åpner jo ikke før mandag 27.4 og takk for det.....


42 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page