top of page
Forfatterens bildeMona

Det er jo påskeaften...Nå må noe handle om skjønnhet og helse, eller kanskje helse er skjønnhet.



Torsdag var renselses torsdag. Da pøste jeg på med vann med sitron i. Altså skjærtorsdag i den stille uken. Kanskje litt etter eller i seneste laget men tok resten av rensen idag jeg. Misforstå ikke, her renses det litt hver dag, men idag tenkte jeg at nå har jeg tid til en skikkelig peeling. Og må jo innrømme at det også har blitt noen Aperol Spritz.


"Skroget", altså kroppen skulle virkelig få en skikkelig skrubb. Her kommer tips. Jeg bruker brukt kaffe grut eller salt. Noen ganger begge deler blandet med olivenolje og vann. Eller honning og vann. Det ser ikke ut i dusjen etterpå men det bare spyles vekk. Beste skrubben ever. Best og billigst. Og såååå deilig for huden. Den er helt myk og glatt etterpå.


I india heter det at hvis du skrubber huden med en blanding av salt og honning før dusj, renser du auraen din også. En rensing av auraen fra eller til må jo være bra. Etter båling og grill sitter røkeri lukten igjen. Men veldig koselig da. For min del tar jeg imot både velsignelser og renselser av auren i disse dager. Til og med juridiske råd kan komme godt med. Og huden blir helt fantastisk. Og da er målet oppnådd for min del. Alt annet tar jeg som ekstraservice.



Så fikk ansiktet også en fortjent behandling. Jeg bare elsker, jeg understreker elsker, hjemme behandlingen til Dr Dennis Gross. Enkelt, får det til, tar liten tid og helt innenfor i pris. Alpha Beta Universal Daily Peel. Små enkle servietter trinn 1 og trinn 2. Kan ha med på tur, ferie og det er til og med tid til det flere ganger i uken. Fåes kjøpt i hele pakker med 30 stk behandlinger ca kr 995,- men mange selger de også enkeltvis til ca 39,- - 45,- pr behandling. Helt perfekt spør du meg. Da er det mulig å prøve. #måha produkt. Bare elsker Dr Denis Gross. Og selvfølgelig finnes det en kone der. Den dama kan sine saker. Og oss damer imellom, hun taler vår sak og vet hva vi vil ha...

162 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page