top of page
Forfatterens bildeMona

Det ble en av de nettene......

Noen netter er desidert verre en andre. Altså noen netter er kjempegode også. Men i natt, ble natten sin det. Sovnet forholdsvis i anstendig tid. Hadde gjort alt som skulle til før sengetid. Sittet stille, tatt vekk mobil og datamaskin. Tent lys og hadde en rolig samtale med min kjære. Tok et glass godt vin. Vi hadde tatt et til middag også. Ja det er vel der synden er. Vinen.

Våknet kl 0245. Etter det mye kål. Virre virre vapp i sengen. Rundt og rundt. Opp en liten tur. Oj, dægen da var det lyst alt. Også fuglene da. Da hadde de fått på seg fjøra og var i gang. Til og med en ugle holdt på i 5 slaget.


Vurderte å begynne med yoga, selv om det er det kjedeligste jeg vet, fordi jeg har hørt at det er lurt å gjøre tidlig om morgen. Helt magisk sier entusiastene. Jeg sto opp å tok en kaffe. En bøtte kaffe. I krus med ugle på. Må overbevise meg selv om at søvn er undervurdert.

Da er uken i gang og jeg bestemmer herved at det skal bli den beste uken, ever. Kanskje jeg skal pynte meg litt ekstra idag? Hvordan har du tenkt at uken skal bli?


348 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page