top of page
Forfatterens bildeMona

BLE DET BARE TOMME ORD, SOM VANLIG......

I disse opp ned tider, eller disse rare ukene som har gått, er vel mange i en situasjon som for litt siden var helt utenkelig. Jeg ser mange fortelle om at de har mistet så og så mye av inntekten, eller omsetningen. For mange av oss ble det fullstendig stenging og dermed var 100% av omsetning/inntekt borte. Mange selvstendige næringsdrivende får i disse dager avslag på dagpenger fra Nav fordi vi skal få en "erstatning"senere. Senere er etter deres ord, senest i begynnelsen av mai. Det betyr at mange av oss har vært uten inntekt, helt uten inntekt, i minst 7 uker.

Ingen penger inn, ingen penger til å betale noe eller kjøpe noe.


Gudskjelov har mange lager av mat og div hjemme. Personlig kan vi holde det gående kanskje lenge til når det gjelder å tære på lageret.


Samtidig blir kreativiteten større. Vi hører om bedrifter som finner nye løsninger til og med på eventer. Digitale scener dukker opp og vi har cyber møter, cyber fester, cyber fylla, cyber selskap, cyber middag med lik meny og viner til. Hvor det skåles i champagne når vi møtes i verdens svevet. Folk holder seg oppe og trimmer mer enn vanlig. Flinke er vi. Vi tar til og med mer utdannelse og kurs for å holde hodet på plass og kanskje ha et ben til stå på. Vi klamrer oss fast. Ikke i påsken men i tilværelsen og håpet.



Raymond Johansens, byrådsleder i Oslo, fortalte at det var bevilget 13 millioner ekstra i omstillingsmidler til de/oss som ville ta kurs og mer utdannelse i disse tider. Jeg har tid til overs tenkte jeg. Lette etter det søknad skjema i hele Oslo kommune på nett. Finnes ikke. Ikke et spor å følge. Tok kontakt på e-post og den er er videresendt til byrådet. Når kommer det svar tror dere? Ble det bare med tomme ord, som vanlig?


195 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page